18.03.2024

Трето място за ДФ Скай Нови Акции в категорията „Фондове инвестиращи в акции“

В света на инвестициите, успехът не идва случайно. Той е резултат от стратегическо планиране, непрекъснат анализ и избор на правилни възможности. С гордост съобщаваме, че нашият фонд за инвестиции в акции, ДФ „Скай Нови Акции", беше удостоен с престижна награда в годишната класация на взаимни фондове на финансовия сайт MoitePari.bg. С анюализирана доходност от 12.9%, стандартно отклонение 8.7% и коефициент на Sharpe от 1.4 за периода 2021-2023, ДФ Скай Нови Акции се нареди на трето място в категорията „Фондове инвестиращи в акции".
Това признание е доказателство за нашата посветеност, професионализъм и иновативен подход в инвестирането. Нашата екипна работа и дълбоките пазарни анализи са основополагащи за постигането на този изключителен успех. В „Скай управление на активи" АД вярваме, че доверието на нашите клиенти е нашето най-ценно имущество и този успех подсилва нашата ангажираност да предоставяме висококачествени инвестиционни решения.

Резюме на правата на притежателите на дялове, издадени от договорни фондове, управлявани от УД „Скай управление на активи"АД, е достъпно тук.

Важна информация: Настоящата информация е маркетингов материал и не представлява инвестиционна консултация, съвет, инвестиционно проучване или препоръка за инвестиране и не следва да се тълкува като такава. Информацията може да се промени в бъдеще. Настоящите и потенциални инвеститори следва да имат предвид, че постигнатите резултати от минали периоди не предвиждат бъдеща възвръщаемост. Стойността на дяловете и доходът от тях може да се понижат. Печалбата не е гарантирана и инвеститорите поемат риска да не възстановят целия размер на инвестициите си. Препоръчително е инвеститорите да се запознаят със спецификата на финансовите инструменти, в които желаят да инвестират и да преценят до колко те са подходящи за изпълнение на техните инвестиционни цели и склонност към риск, преди вземане на инвестиционно решение. Рискове: Освен ползи инвестицията в дялове на договорни фондове носи и опредени рискове като информация за тях се съдържа в Проспекта на съответния фонд, който е достъпен на интернет адрес www.skyfunds.bg. Инвестициите в договорни фондове не са гарантирани от гаранционен фонд, създаден от държавата или друг вид гаранция. Моля, запознайте се с Основния информационен документ и Проспекта на съответния фонд, преди да инвестирате. Проспектът, Основният информационен документ и правилата на организираните и управлявани от УД „Скай управление на активи" АД договорни фондове, както и друга информация са достъпни на български език в офиса и на интернет страницата на дружеството www.skyfunds.bg. При поискване, можете да получите хартиено копие на тези документи безплатно в офисите на „Скай управление на активи" АД в рамките на обичайното работно време с клиенти. Пълна и най-актуална информация относно предлаганите от „Скай управление на активи" АД фондове може да намерите на www.skyfunds.bg в секция „Управление на активи", „Фондове".