20.12.2021

Временно спиране на продажбата и обратното изкупуване на дялове, издавани от фондовете на Скай на 29, 30 и 31 декември 2021 г.

Уважаеми клиенти,

На свое заседание от 20.12.2021 г. Съветът на директорите на УД „Скай управление на активи" АД взе решение за временно спиране на продажбата и обратното изкупуване на дялове, издавани от управляваните договорни фондове "Скай Нови Акции", "Скай Финанси" и "Скай Глобал ETFs" на 29, 30 и 31 декември 2021 г.

Продажбата и обратното изкупуване на дялове на Фондовете, съответно приемането на поръчки за покупка и обратно изкупуване на дялове се възобновява считано от 4 януари 2022 г. (вторник).

Емисионната стойност и цената на обратно изкупуване, по които ще бъдат изпълнени поръчките за продажба и обратно изкупуване, приети на 23 декември 2021 г., ще бъдат обявени на 04 януари 2022 г.

Също така на 29, 30 и 31 декември 2021 г. офисите на дружеството няма да работят.

Екипът на „Скай управление на активи" АД ви пожелава весели празници и успешна 2022 г.